STÖTTA DET LOKALA KULTURLIVET I NORRKÖPING

Stötta genom att köpa verk av kreatörerna från kulturkvarteret Hallarna. Pengarna går direkt till upphovspersonerna. Verken finns till försäljning inne vid serveringen på Trottoarbaren.

Vid köp av verk bjuder vi på kaffe och kaka i Trottoarbaren!


Adress: Hallarna,Tunnbindaregatan 37

Sponsor för detta erbjudande är Norrevo

JOHANNA ROOS

 

Mitt verk och bidrag till projektet är 2 st upptryckta verk i A4 format med 50 signerade exemplar vardera föreställande fyrklöver. Jag kallar dem Fyrklöver och Fyrklöversamling.

De fyra bladen på ett fyrklöver står för Tro, hopp, kärlek och lycka. Jag hoppas vi tar oss igenom denna kris med tro och hopp om en ljusare framtid, att vi tar hand om varandra och sprider kärlek och känner tacksamhet och lycka för det vi faktiskt har. 
 

KLÖVERSAMLING
 

KLÖVER

Pris: 150 kr/exemplar

 

Betala med swish till: 0736345107 och ange #stöttakulturen.

Bidragen finns på Dynamo, vid restaurangen Trottoarbarens servering.
Välkomna!

 

Om du inte har möjlighet att komma förbi så kan jag posta det, då tillkommer porto på 50 kr. Maila mig: jojjoroos@gmail.com. Ange vilket eller vilka verk du vill köpa,

till vilken adress du vill jag skickar det till. Betala genom att swisha: 0736345107 och ange #stöttakulturen

 

MATILDA SÖDERGRAN
 

En översättning av boken

ALLT JAG INTE KAN SÄGA

av Emilie Pine

översättning Matilda Södergran

60 kr

I denna självlysande debut skriver Emelie Pine om de händelser som har format hennes liv. Hon skriver med radikal uppriktighet om infertilitetens outsägliga sorg, om att ta hand om en alkoholiserad förälder, om tabun kring den kvinnliga kroppen och den kvinnliga smärtan, om ofrivilligt sex och våld mot det egna jaget. Förkrossande, gripande och insiktsfull – och trots det fylld av glädje – är "Allt jag inte kan säga" en oförglömlig utforskning av hur det känns att leva i världen.

En översättning av boken

OM DIKTEN ÄR ETT MÅL, TILLÅT MIG ATT MISSLYCKAS

av Siv Cedering

översättning Matilda Södergran

80 kr

Den svensk-amerikanska författaren Siv Cedering har kallats hudsinnets poet. Hon har prisats för sina erotiska dikter, men framför allt var hon en närvarons poet som skildrade livs­villkoren med en blick vaken för vardagens storslagenhet. Cedering, som föddes i Överkalix 1939 och som tonåring flyttade med sin familj till USA, publicerade romaner och barnböcker på svenska och ett dussin diktsamlingar på engelska. Hennes dikter har dock bara i liten utsträckning blivit översatta och uppmärksammade i Sverige. Här presenteras nu Siv Cedering i översättning av ­Matilda ­Södergran med ett urval som lyfter fram ett antal av författarskapets viktigaste och mest tongivande dikter.

Betala med swish till: 0700233152 och ange #stöttakulturen. Bidragen finns på Dynamo, vid restaurangen Trottoarbarens servering.Välkomna!

PATRICIA LORENZONI

MAMA DOLLY

Författare; Patricia Lorenzoni

100 kr

Få saker är lika laddade som moderskapet, och det är svårt att föreställa sig något som rymmer så mycket: symbioser och separationer, hopp och förtvivlan -- det mest gudalika och mest kroppsliga i människan. Detta är något som blir tydligt i Patricia Lorenzonis Mama Dolly, en blodig konfrontation med bilder av moderskap från hela världen: Det finns inget lagom när det kommer till mödrar, allt dras till sin spets.

Betala med swish till: 0733-643784 och ange #stöttakulturen.Bidragen finns på Dynamo, vid restaurangen Trottoarbarens servering.Välkomna!

SISSA

SUSANNE PERSSON MARESCH

Sissa jobbar som maskör/perukmakare men har även en stark passion för sin hobby som keramiker. Hon skapar vackra, unika handgjorda små skålar. 

Nu finns några skålar ur samlingen till försäljning till förmån för kampanjen #stöttakulturen.

Nedan ser du pris på skålarna. Och ja, de går att köra i diskmaskin.

Betala med swish till: 0739-761676 och ange #stöttakulturen.

Bidragen finns på Dynamo, vid restaurangen Trottoarbarens servering.Välkomna!

LINNÉA AHLBERG

Linnéa Ahlberg jobbar som konst- och engelsklärare och driver även Art By Leia där hon jobbar med konst och skapar vackra sagolika illustrationer.

Nu finns 3 st vykort till försäljning, upptryckta i små upplagor till kampanjen #stöttakulturen.

Pris: 30 kr/st

Betala med swish till: 0703130820 och ange #stöttakulturen.

Bidragen finns på Dynamo, vid restaurangen Trottoarbarens servering.Välkomna!

EVA CEDERWALL

Eva Cederwall är konstnär.

Hennes bidrag till kampanjen är handgjorda vykort.

(kuvert medföljer vid köp)

Pris: 60 kr/st

Och handgjorda unika halsband och armband.

Halsband 200 kr/st

Armband 80 kr/st

Betala med swish till: 0760198168 och ange #stöttakulturen.

Bidragen finns på Dynamo, vid restaurangen Trottoarbarens servering.Välkomna!

  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon